Bisnode Speed Networking

 

 

Bisnode Speed Networking je poslovno umrežavanje koje se održava skoro svakog mjeseca i koje je namjenjeno upoznavanju sa potencijalnim poslovnim partnerima, te omogućava uspostavljanje isplative poslovne saradnje.

 

 

 

 

BISNODE POSLOVNI SUSRET PRIVREDNIKA HERCEGOVINE, PRILOG TV DNEVNIK 2, FEDERALNA TV

 

Na umrežavanju možete upoznati i do 15 potencijalnih poslovnih partnera u dva sata, na način „speed datinga“. Na osnovu Bisnode matrice, svaki učesnik se upoznaje sa svakim i za to ima 5 minuta. Možete razmijeniti iskustva i sklopiti posao sa 36% vjerovatnoće. Događaj je besplatan i svima dostupan.

Mi u Bisnode BH omogućavamo bolje međusobno povezivanje i bolju saradnju za bolji i sigurniji posao. Bili bismo počašćeni kada biste učestvovali, zato se ne zaboravite prijaviti na vrijeme, donijeti Vaše vizitkarte i svojim prisustvom osigurajte svojoj kompaniji nova poslovna partnerstva.

                                                                                                              

PROČITAJTE NEKOLIKO SAVJETA KAKO POSTATI MAJSTOR U UMREŽAVANJU.

 

BISNODE SPEED NETWORKING – DOBAR VJETAR U LEĐA!


Bisnode Speed Networking održan je u Sarajevu, 25. 05. 2017. u radnom, i kao obično, veselom raspoloženju. 15 kompanija je imalo priliku da se predstavi potencijalnim partnerima a na raspolaganju su imali i Bisnodeovu aplikaciju Boniteti.com za sve financijske pokazatelje koji daju detaljnu sliku budućih poslovnih partnera.


Bilo je to još jedno uspješno poslovno Bisnode umrežavanje a učesnici nisu krili oduševljenje idejom i načinom na koji se druženje održalo, posebno ističući potencijal za poslovnu saradnju.


"Ovaj događaj nam je zaista pomogao da bolje upoznamo kompanije koje posluju u našem okruženju, da ostvarimo inicijalni kontakt za daljnju saradnju i besplatno predstavimo naše usluge. Posebno smo oduševljeni konceptom samog događaja gdje su prezentacije rađene u parovima i svima je dodijeljeno jednako vrijeme za predstavljenje," izjavili su predstavnici Soulfix centra Mutasim Hassan i Vanja Vuković.


Predsjednik Upravnog odbora Obrtničke komore HNŽ/K potvrdio je da se isplati doći iz Mostara ako samo jedan posao uspije realizovati nakon ovog umrežavanja, a vjeruje da hoće, vodeći se informacijom da je prosjek realizacije poslova Bisnode Speed Networking 30%. "Dojam za BSN je odličan i vjerujem da će moji dalji kontakti sa onima koje sam ovde upoznao biti korisni. Ovo je prilika da se ljudi bolje upoznaju, pogotovo oni koji se bave privatnim biznisom kao i ja. U mom slučaju, riječ je o turizmu, za koji mislim da je vrlo perspektivna grana privrede pogotovo u Hercegovini, i da bi bolje napredovala da nema problema u politici odnosno zakonima zbog kojih ovako perspetivna grana ne napreduje a mladim poduzetnicima poput mene ne daje dovoljno šansi ni razloga da i dalje rade. Osim što sam ovdje i kao privatni poduzetnik, predstavljam i Obrtnički komoru HNŽ kao predsjednik Upravnog odbora, tako da je ovaj način upoznavanja poslovnih partnera dvostruko koristan."


I da završimo sa interesantnim zaključkom mlade poduzetnice iz Z&Z koja okuplja mlade snage: "Koncept Agencije Z&Z je, da putem korisničkog centra povezuje kompanije, stoga smo zahvalni bonitetnoj kući Bisnode BH na mogućnosti da stupimo u direktan kontakt sa zanimljivim kompanijama koji bi nam mogli biti poslovni partneri. Bisnode je naš vjetar u leđa!"


Više fotografija sa ovog networkinga možete vidjeti na Bisnode FB a više o događajima koje organizira analitička bonitetna kuća Bisnode BH možete vidjet na www.bisnode.com.


LOKACIJA

Zgrada Networks- u prizemlju
Skenderpašina 1
Sarajevo


IZJAVE UČESNIKA


KAKO POSTATI MAJSTOR UMREŽAVANJA?