Bisnode speed networking na drugoj BIL business& networking konferenciji u Banja Luci

Banja Luka

Bisnode vjeruje da svaki susret poslovnih ljudi na kojem novim poznanstvima, razmjenom iskustva i informacija utičemo na razvoj svog poslovanja. Stoga organiziramo networking evente samostalno ili u okviru drugih networking evenata. Tako smo bili i na BIL business&networking Konferenciji.

BIL nije još jedna u nizu poslovnih konferencija, BIL je mjesto konstruktivne diskusije koju oblikuju svi učesnici, a čija poslovna rješenja pronalaze primjenu u praksi. Ovo je bila prilika za povezivanje sa liderima i stručnjacima iz svih oblasti biznisa u BiH i regionu i pronalazak konkretnih rješenja za razvoj svog biznisa, kao i da se čuju vodeći biznis lideri i govornici koji su govorili o svojim iskustvima ali i najnovijim praksama iz svijeta biznisa.

Stoga je Bisnode sa zadovoljstvom učestvovao na ovoj izuzetnoj business&networking konferenciji dajući svoj doprinos stvaranju visoko produktivne biznis culture. Marko Srabotnik, Business Solution Director of Bisnode Southern Markets, Slovenia je predstavio biznis alat Know your client, alat koji koriste najveće kompanije u cilju optimalnijeg poslovanja a organizirali smo i Bisnode Speed Networking, funkcionalan, efikasan vođeni networking, čiji je cilj d au što kraćem roku dobijete što više novih poslovnih kontakata. Više o BIL Konferenciji na www.bilbosnia.com a o networkingu na

http://bilbosnia.com/en/2019/02/21/bisnode-speed-networking-your-opportunity-for-business-networking/