Poslovne žene Republike Srpske na Klubu visokih peta

Banja Luka

U poznatom Banjalučkom restoranu Citadela održan je Bisnode Klubu Visokih peta, na kojem su se ovoga puta družile žene iz svih sfera poslovnog okruženja Republike Srpske - predstavnice velikih i malih kompanija, poduzetnica i institucija u službi privrede. Klub Visokih peta je platforma namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju, a Banjalučki susret Kluba analitička bonitetna kuća Bisnode BH je organizovala u saradnji sa firmom Prijedorčanka AD Prijedor i restoranom Citadela, Banjaluka.
 
 
Prisutne dame imale su priliku upoznati Ljiljanu Vukelić, kao izvršnu direktoricu Prijedorčanke AD, koja je ekskluzivno za ovu priliku organizovala degustaciju nove linije voćnih likera, i kao članicu Business Club Banja Luka o čijim aktivnostima je također govorila. ”Zaista sam ponosna što sam bila uključena u dio organizacije prvog Kluba Visokih Peta u Banja Luci. Jako sam zadovoljna odazivom koji smo imali, ovo je bio predivan skup. Hvala svim damama koje su odlučile da prezentuju svoje organizacije i da nas počaste divnim motivacijskim pričama ali i raznovrsnim poklonima”, izjavila je Ljiljana Vukelić i dodala: ”Prednost ovakvih okupljanja je što se spajaju na jednom mjestu uspješne žene iz različitih branši u rasponima od makro do velikih organizacija, koje mogu razgovarati o poslu i iskustvima u neobaveznoj, opuštenoj pozitivnoj atmosferi.”
 
 
Aktivnosti Privredne komore RS kao podršku ženama u biznisu u RS predstavila je Jelena Rodić, o prednostima Premium Gazprom brenda, govorila je Miljana Sladojević, nakon čega je Dragan Popara, direktorica proizvodnje Krajinaklas predstavila ovu kompaniju i omogućila prisutnima da se zaslade ”Manjinim” delicijama.
 
Snježana Vasković iz Avon BH, predstavila je novu vegansku kolekciju za njegu lica ali i inspirisala dame Kluba da budu odgovorne prema sebi i društveno odgovorne, kad su u pitanju aktivnosti kakva je borba protiv raka dojke i borba protiv svih oblika nasilja u porodici.
 
Na Klubu su svoje kompanije predstavile i Vesna Krminac, direktorica kompanije ITD Marketing, te Dušana Tanasić, vlasnica centra za komplementarnu medicinu Tussilago. Posebno inspirativne su bile poduzetničke priče vlasnica brenda prirodne kozmetike i aromaterapije Mirela&Milica, Mirele Roguljić Kovačević i Tijane Štrkić, vlasnice brenda Nakit Za Poneti. Nakon prezentacija uslijedilo je upoznavanje po principu Bisnode Speeed Networkinga, kao uvod u nastavak druženja žena sposobnih da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve.