Klub Visokih peta

Sarajevo

„Klub Visokih peta“ je projekt posvećen poslovnim ženama koje svojom pozitivnom energijom mogu da postignu gotovo sve. To je jedna od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, čiji je cilj da, uz svoju standardnu ponudu na tržištu, kao dodatnu vrijednost, kreira platformu za razmjenu iskustava i stvaranje novih poslovnih prilika za poslovne žene iz različitih okruženja i djelatnosti. Druženja su besplatna, održavaju se mjesečno na različitim lokacijama, u atmosferi kreiranoj za sklapanje novih poznanstava.

Aktivnost u BiH su neformalne i namijenjene svim ženama koje žele upoznati nove potencijalne poslovne partnere, predstaviti im svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnoj okolini.

Dana 29. 03. 2017. u ugodnoj atmosferi sarajevske Trattorie Nostra Cucina, bonitetna kuća Bisnode BH, u saradnji sa lifestile portalom Coolstyle, organizirala je druženje poslovnih žena - Klub Visoke pete.

 

 

 

Posebne pozdrave i od ekipe Coolstyl-a, koja poručuje da na njihovom portalu http://coolstyle.ba/odrzan-prvi-klub-visoke-pete-pogledajte-kako-je-bilo-na-druzenju-poslovnih-zena-foto/ možete pogledati i fotografije Kluba visokih peta, uz poziv da ih pratite i na https://www.facebook.com/coolstyle.ba/

Vanesa Kaljić, marketing agencija R Media
vanesa@rmedia.ba
Divno je druženje i već se radujem novom.

Sanja Ćulina - Okić, CITT d.o.o. (poslovna edukacija, treninzi, seminari)
sanja.culina.okic@gmail.com
Bilo bi mi iznimno zadovoljstvo i sreća da uzajamno pomažemo - podupiremo jedna drugu, u cilju općeg uspjeha, što poslovnog to i privatnog. Žena-ženama.       

Amra Šurković, direktorica Deinternational d.o.o. Predstavništvo njemačke privrede u BiH 
amra.surkovic@ahk.ba
Sa zadovoljstvom se odazovem na ovakva druženja, jer rijetke su prilike i situacije gdje mogu daupoznam toliko divnih, uspješnih, pozitivnih žena!!! Svejedno iz koje branše ili sfere društva! Ostanite uvijek tako nasmijane i pozitivne.

Inela Salkić - direktorica, IConsulting d.o.o.
Svaka nova prilika i poznanstvo zlata je vrijedna. U cilju proširenja poslovnih prilika, znanja, svaka žena treba da bude najbolja i jeste najbolja.

Azra Jež, prevodilac
azra.p@libero.it
Prvi put sam na ovom divnom druženju. Utisci su fenomenalni i veoma mi je drago što vidim ovoliko lijepih, mladih poslovnih žena. Inače sam prevodilac za italijanski jezik i nadam se da ću upoznati što više poslovnih partnera.

Zlata Ramčević, Baumit d.o.o.
zlata.ramcevic@baumit.ba
Pozitivno iskustvo, nova poznanstva, za nove vizije. Pozitivna energija koju samo žene imaju.

Ines Huremović, Baumit d.o.o.
ines.huremovic@baumit.ba
Inicijativa i ideja za ovakvim vidom druženja u svakom smislu je ispunila moja očekivanja. U potpunosti očekujem pozitivan efekat, kako u privatnom, tako i u poslovnom smislu.

Aida Voloder, Baumit d.o.o.
aida.voloder@baumit.ba
Pozdravljam srdačno ovu predivnu ideju. Očekivanja da ću ostvariti noveposlovne i prijateljske kontakte u potpunosti su ispunjena.

Velida Olovčić, marketing menadžer, portal Akos.ba
info@akos.ba
Uspostavljanje novih poznanstava, unaprijeđenje postojećih, otvaranje novih poslovnih prilika.

Zarfa Berković, M:Tel a.d.
zarfa.berkovic@mtel.ba
Izuzetno interesantna aktivnost koja vam omogućava zbližavanje i upoznavanje sa velikim brojem poslovnih dama. Hvala vam.

Lamija Isaković, brend menadžer Sprind d.d.
lamija.isakovic@sprind.ba
Svako novo poznanstvo je bogatstvo a današnje druženje je pravo blago i i nspirativno.

Midheta Abaz, referent prodaje Sprind d.d.
midheta.abaz@sprind.ba
Pravo bogatstvo današnjeg druženja je upoznavanje dama- uspješnih poslovnih žena i širenje mreže kontakata.

Maja Mehmedović, ProCredit Bank d.d.
majahr@gmx.de
Po prvi put sam na ovom druženju i upoznavanju, a oduševljena sam neusiljenošću upoznavanja. Nastavite ovako.

Gulsah Granilo i Amra Numić, Ziraat Bank BH d.d.
gulsah.granilo@ziraatbank.ba  amra.numic@ziraatbank.ba
Pozitivno iskustvo sa uspješnim poslovnim ženama, usporavanje, razvoj iskustva za uspješniju i bolju buduću saradnju.

Mirela Kadribašić, šef expoziture Nova Banka a.d.
mirela.kadribasic@novabanka.com
Cilj: druženje s poslovnim ženama, majkama i kraljicama.

Selma Totić, Kongresni servisni centar
selma.redzepagic@kscnet.com
U cilju razmjene informacija, iskustva, znanja i vještina, na ovaj način mogu proširiti mrežu poslovnih kontakata sa ženama iz poslovnog i političkog okruženja, radi stvaranja boljeg poslovnog okruženja i pozitivnih promjena u društvu.

Samra Ljuca, šef za edukaciju ADSF BiH (Agencija za državnu službu)
samra.ljuca@adsfbih.gov.ba
Ovo je odlična prilika za razmjena informacija o ulozi žena u društvenom i političkom okruženju u cilju stvaranja mreže koja će iznjedriti promjene i stvoriti uvjete za bolje poslovanje.

Viladan Lončarić, Urban Management, Fmodels, Porodični sajam
porodicni.sajam@outlook.com asvil.vh@gmail.com
Poznanstvo, kontakt, prijateljstvo, danas predstavlja veliko bogatstvo, nemjerljivo novcem u ovom užurbanom isprogramiranom životu!

Lejla Arnaut, Udruženje Žena Ženama
zene2000@zenezenama.org
Borba za ljudska prava, ravnopravnost spolova u BiH su vodilja u našem radu. Udruživanjem žena, zajedničkom borbom možemo zajedno uživati u društvu i našim pravima.

Hasidić Mirzeta
mirzeta.hasidic@autoline.ba
Želim da poručim svim damama da je druženje super, raznolikost zanimanja je također super. Upoznavati osobe sa različitim iskustvima i ovim kratkim razgovorima i različita zanimanja.

Amra Krvavac, direktorica 3D DownPrint d.o.o. (štamparija)
amra.krvavac@downsy.ba
Žene u posao unose svoju strast i posvećenost, kao i u sve druge sfere života i zato je pravo zadovoljstvo sresti sve ove divne žene, koje su bolja polovina bh.ekonomije. Nadam se da će ovi susreti rezultirati i dobrom saradnjom. Želim napomenuti da je saradnja sa našom štamparijom  i socijalni angažman vaše kompanije, jer je osnivač 3D Down Printa Udruženje za djecu sa Downovim sindromom.

Selma Delalić, voditelj finansija, BH Passport d.o.o. (turistička agencija)
selma@bhpassport.ba
Svim damama bih poručila da ustraju u ostvarivanju svojih ciljeva i da nauče uživati u životu a za izbor putovanja koje će pamtiti neka biraju agenciju koja će o njima brinuti.
BH Passport - zajedno oko svijeta.

Remzija Sadiković, Sampi-prom d.o.o.
sampi-prom@hotmail.com
Danas sam prvi put na druženju i bilo mi je predivno. Upoznala sam divne dame. Poručila bih svim ženama da više vremena posvete sebi, druženju i razmjeni mišljenja i iskustava iz svih sfera kako poslovnih tako i privatnih.

 

Pozitivno iskustvo sa uspješnim poslovnim ženama, usporavanje, razvoj iskustva za uspješniju i bolju buduću saradnju.