Bisnode Klub Visokih peta septembar 2018. Hotel Residence Inn by Marriott

Sarajevo

Tradicionalno druženje Kluba Visokih peta, u organizaciji analitičke bonitetne kuće “Bisnode BH” i našeg portala, održano je danas u hotelu “Residence Inn Marriott Sarajevo”.

 

 

Bila je ovo još jedna prilika za dame iz biznisa da u ugodnoj atmosferi, u kratkom vremenu, upoznaju potencijalne poslovne partnere, razmijene vizit karte i saznaju informacije koje mogu pozitivno utjecati na njihov posao.

Cilj ovakvih druženja i jeste podrška ženama u biznisu, bilo da su poduzetnice, da rade u javnom sektoru ili nekom preduzeću.

Priliku da prezentiraju svoj projekat – Kuhinjski studio – dobile su predstavnice kompanije OBI, a predstavile su se i poduzetnice Marija Perić, vlasnica branda “Lovely Bags”, te Zerina Gegić sa brandom “Zizza Shoes”, i 95-ogodišnja mama, dama Tosama.

Sabina Krivdić iz PP “Malinica” predstavila je brend “S Kraljica”- kraft proizvodnja likera i rakija, s posebnim osvrtom na medovaču. Predstavnice kompanije “Planet” prisutne su upoznale sa dva branda: Mc Vities digestive keks, ili tačnije McVitie’s THINS koji predstavlja hrskaviju i prefinjeniju verziju klasičnog integralnog keksa za savršeno uživanje s malo manje osjećaja krivice i Heidi čokoladni brand, premium čokolade sa velikim udjelom kakaa sa zanimljivim i atraktivnim ukusima.

Družili smo se i sa Maarlas Spa&Beauty, Salon ljepote Butterfly, studio Beauty Box i Avonom.

– Zahvaljujemo se AHK – Predstavništvo njemačke privrede u BiH koje je poklonilo ulaznicu za Oktober Fest, koje će se održati 23. oktobra u Porsche Showroomu Sarajevu, a za informacije o dešavanju na kojem možete osjetiti dašak atmosfere najvećeg njemačkog narodnog festivala obratitite se Irmi Kadić u AHK. Podsjećam i na poziv gospođe Adise Tufo na potpisivanje Sporazuma o saradnji koje će potpisati predsjednice najaktivnijih i po broju članica i članova – vlasnica firmi i obrta, najbrojnijih asocijacija u četiri države jugoistočne Evrope: Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, 3. Oktobra u 11 sati, u Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije Bosne i Hercegovine, Branislava Đurđeva br. 10, Sarajevo. Cilj ovog Sporazuma je ohrabrenja žena na veći poduzetnički angažman, ulaganja u obrazovanje i učenja u poduzetničkom sektoru, povezivanja žena u poduzetništvu, jačanja saradnje i međusobno uvažavanje- istakla je Darija Marković iz “Bisnode BH”.

Na kraju poslovnog dijela druženja, gošćama je ponuđen švedski sto uz piće, a dobile su i prikladne poklone.

Slike