Bisnode Klub Visokih peta decembar 2018. restoran Nova Bentbaša

Sarajevo

Decembarski Klub Visokih peta, kojeg već tradicionalno Bonitetna kuća Bisnode BH organizira u saradnji sa našim portalom Coolstyle, nesvakidašnje otvorio je muškarac – Adnan Smajić, vlasnik Franz&Sophie čajdžinice i jedini certificirani sommelier za čaj u našoj zemlji.

 

 

Naglasimo kako je Klub Visokih peta nastao sa ciljem da kreira mjesto i nudi značajne informacije i kontakte bh. poslovnim ženama da budu aktivnije i samosvjesnije.

I ovog puta, odazvao se veliki broj pripadnica ljepšeg spola, poslovnih žena koje su predstavile svoje interesantne priče.

Bio je to još jedan zabavan i funkcionalan business networking event na kojem su prisutni imali priliku da se upoznaju sa novim kompanijama i bh. brandovima, gdje su stekli nove poslovne kontakte uz neizostavnu zabavu, poklone i ugodnu atmosferu restorana “Nova Bentbaša”.

Ugodno prednovogodišnje druženje uveličali su: G-petrol, Sunyland, Anina Knitts, Šušur, colorscape Alisa Teletović, Sirius Nakit, Max&Zara, Avon, cvjećara Agava, Beauty Box, Butterfly Studio, Bailey Irish Cream liker, Juicy sokovi.

 

TV prilog TV1

TV prilog BHTV

Slike