Kako upotrebljavamo vaše osobne informacije

S pomoću vaših podataka Bisnode vam omogućuje uporabu usluga koje svakodnevno upotrebljavate bez poteškoća, a istovremeno provjerava jesu li vaši podaci sigurni i upotrebljavaju li se isključivo u svrhe koje dopuštate.

Poštovani korisnici!
Nadogradnja sistema ometaće pristup Bisnode rješenjima od petka, 15.11.2019. Do nedjelje 17.11.2019.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Bisnode

 

Podaci koje Bisnode ima pridonose društvu tako što pružaju organizacijama važne informacije. Na primjer, Bisnode je dobavljač službe za hitne slučajeve i raznih nadležnih tijela. Za vas kao pojedinca naši proizvodi i usluge mogu pojednostaviti postupak kada kupujete u trgovini ili na internetu. Bisnode naporno radi na podacima koji ne koriste samo vama i društvu, nego cijelom svijetu.

U nastavku možete pronaći svrhe, kao i to što znači da Bisnode ima vaše podatke.

BISNODEOVE SVRHE

Kreditna sposobnost

Kreditna sposobnost znači da se podaci upotrebljavaju za informacije o bonitetu.

Oglašavanje

Oglašavanje znači da se odabrana imena i adrese upotrebljavaju za promotivne aktivnosti postojećim i potencijalnim kupcima te drugim ciljanim skupinama.

Marketo je alat za automatizaciju oglašavanja koju upotrebljava Bisnode, a koja se ubraja u ovu kategoriju svrha.

Evidencija

Evidencija znači da se podaci upotrebljavaju u svrhu reference, a čini je popis s telefonskim brojevima i informacijama o pretplatnicima.

Provjera i kontrola (kvaliteta podataka i upravljanje podacima)

Ova usluga odnosi se na ažuriranja, dopune i provjeru osobnih informacija kako bismo održali dobru kvalitetu podataka. Provjera i kontrola odnose se na postupak osiguravanja ispravnosti podataka ili otkrivanja i izmjene podataka koje treba ažurirati. Uslugu u praksi može upotrebljavati, na primjer, poduzeće koje traži novu adresu kupca koji se preselio kako bi moglo osigurati da mu se novine dostavljaju na ispravnu adresu.