Novosti

Bisnode Solidarnost

24 mar 2020

Bisnode Mobile za vaš mobilni ured

Uloga kompanije Bisnode puno je više od nadgledanja poslovanja kompanija i izvještavanja o rezultatima uspješnosti. Uloga Bisnodea je da pokaže kompanijama kakve sve tragove ostavljaju u ekonomiji, da približimo korisne informacije, i više nego ikad prije, naša je uloga biti istinski partner u situaciji kada su kompanije u neočekivanim situacijama, ne vlastitom krivicom

Vjerovatno ne treba posebno naglašavati šta #OstatiKodKuće znači za privredu, i možemo biti iskreno ponosni na sve koji zdravlje svojih zaposlenika i rizičnih grupa stavljaju ispred svega, bez obzira što su već izloženi visokom riziku ili će uskoro biti.

Sigurno bi se svi složili s nama kad bismo vam rekli da nas kompanije trebaju više nego ikad i zato smo ovdje zbog njih.

Stoga je Bisnode svim kompanijama pripremio besplatan pristup aplikaciji Bisnode Mobile namijenjenoj instalaciji na pametni telefon pod sloganom "Bisnode Mobile za vaš mobilni ured". U modernoj, jednostavnoj i friendly-user aplikaciji podaci su dostupni za sve kompanije u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.
 
 

Kako do aplikacije:

Na svom mobilnom telefonu, kliknite na http://solidarnost.bisnode.ba, ispunite sva polja i slijedite upute u nastavku. Na ovoj stranici pogledajte kako instalirati kraticu na pametnom telefonu i on postaje za korištenje gotovo identičan pravoj aplikaciji.
 
 

Kome je namjenjena:

Svim pretplatnicima, i onima koji to nisu, svim zaposlenicima koje zanima način poslovanja njihove kompanije, jednostavno - svima koji žele provjeriti stanje kompanija i pratiti njihove promjene.


Kliknite na: solidarnost.bisnode.ba