Bisnode Klub Visokih peta - platforma za stvaranje novih poslovnih prilika za žene u biznisu

14 dec 2018

Klub Visokih peta je Bisnode projekt posvećen poslovnim ženama, prije svega poduzetnicama i menadžericama, sa ciljem pružanja značajnih poslovnih informacija i kontakata, u ugodnoj atmosferi, koja motivira žene u poslu da budu aktivnije i samosvjesnije. Klub je jedna od regijskih aktivnosti grupe kojom Bisnode kreira platformu za stvaranje novih poslovnih prilika.

Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju, a aktivnosti Kluba Visokih peta odvijaju se na teritoriji cijele BiH.

Na svakom druženju okupe se žene iz najrazličitijih poslovnih sfera, što znači da je ciljna skupina Kluba zaista šarolika prema biznisu kojim se bave: finansijske institucije i obrti, velika i mala preduzeća, menadžerice i predstavnice prodajnih i marketinških odjeljenja, medijskih kuća... ali s istim ciljem: razviti i unaprijediti svoj biznis.

Ove godine Klub Visokih peta smo organizovali četiri puta, svaki put u saradnji sa partnerom lifestile portalom Coolstyle, a pridruživali su nam se i drugi mediji poput TV1, kao i prijatelji projekta koji bi ugostili dame ili ih obradovali lijepim poklonima. U februaru smo se družili smo se u restoranu Druga kuća, u maju u Sunnylandu, u septembru Hotelu Residence Inn by Marriott Sarajevo a u decembru u restoranu Nova Bentbaša.

Klub je u 2018. ugostio preko 200 poslovnih žena, iz više od 100 bh. kompanija i obrta, skoro 30 kompanija/obrta predstavile su svoje brendove i poslovanje i obradovale poklonima naše dame. Među njima su bile velike kompanije poput međunarodnog Gazproma, zatim Planet iz Posušja sa svjetskim brendovima poput McVitisa ili Boreas Stanić Grupacije sa brendovima poput Bayleis Irish Viskija, ali i više od 20 obrta bh. poduzetnica sa svojim kreacijama brendova - S Kraljica, Šušur, Mak&Zara, Colorscape by Alisa, My Lovely Bag, Zizza Shoes, Pepetushka...

S obzirom da je u pitanju poslovni networking event, ova druženja dala su korisne poslovne kontakte i lijepa prijateljstva. S ponosm možemo reći da je ovo projekt posvećen ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve. Stoga ćemo nastaviti da se družimo i u slijedećoj godini a do tada, uživajte u pregeledu dosadašnjih druženja i želimo vam da i u idućoj godini budete uspješne i na Visokim petama!

Bisnode Klub Visokih peta februar 2018. Restoran Druga Kuća

Bisnode Klub Visokih peta maj 2018. Sunnyland

Bisnode Klub Visokih peta septembar 2018. Hotel Residence Inn by Marriott

Bisnode Klub Visokih peta decembar 2018. restoran Nova Bentbaša

Fotografije decembarskog druženja

TV prilog TV1

TV prilog BHTV