Naše vrijednosti

Mi smo inovatori fokusirani na klijente

Poštovani korisnici!
Nadogradnja sistema ometaće pristup Bisnode rješenjima od petka, 15.11.2019. Do nedjelje 17.11.2019.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Bisnode

 

Fokus na klijentu

Fokus na klijentu

Mi slušamo i učimo. Svakodnevno razvijamo rješenja koja odgovaraju potrebama naših klijenata. Naši alati su: podaci i analize. Mi i naši klijenti smo međusobno zavisni i na taj način zajedno rastemo. Naš je cilj uvijek omogućiti pametne odluke.

Stalna znatiželja

Stalna znatiželja

U Bisnodeu je znatiželja u našoj DNK. Ona kontinuirano pokriva sve aspekte našeg poslovanja. Riječ je o nagrađivanju inovacija, izazova statusa quo i hrabrosti da se bude inovator.

Saradnja

Saradnja

Internet komunikacija u svim aspektima Bisnodea omogućuje nam da budemo inovatori pametnih podataka i stvaranja pravih vrijednosti za naše klijente. Funkcionišući kao internacionalna organizacija, možemo se brzo prilagoditi i djelovati stabilno. Zajedno.  

Povjerenje

Povjerenje

Povjerenje je neophodno. Povjerenje nas čini odgovornim profesionalnim partnerom našim klijentima i čini kompanijom koja daje važan doprinos društvu. Da bismo stvorili povjerenje, moramo se osloniti jedni na druge i na sebe. Kada svaki pojedinac preuzme odgovornost, možemo se međusobno pomagati da bismo nastavili naprijed.