Naše vrijednosti

Mi smo inovatori fokusirani na klijente
Fokus na klijentu

Fokus na klijentu

Mi slušamo i učimo. Svakodnevno razvijamo rješenja koja odgovaraju potrebama naših klijenata. Naši alati su: podaci i analize. Mi i naši klijenti smo međusobno zavisni i na taj način zajedno rastemo. Naš je cilj uvijek omogućiti pametne odluke.

Stalna znatiželja

Stalna znatiželja

U Bisnodeu je znatiželja u našoj DNK. Ona kontinuirano pokriva sve aspekte našeg poslovanja. Riječ je o nagrađivanju inovacija, izazova statusa quo i hrabrosti da se bude inovator.

Saradnja

Saradnja

Internet komunikacija u svim aspektima Bisnodea omogućuje nam da budemo inovatori pametnih podataka i stvaranja pravih vrijednosti za naše klijente. Funkcionišući kao internacionalna organizacija, možemo se brzo prilagoditi i djelovati stabilno. Zajedno.  

Povjerenje

Povjerenje

Povjerenje je neophodno. Povjerenje nas čini odgovornim profesionalnim partnerom našim klijentima i čini kompanijom koja daje važan doprinos društvu. Da bismo stvorili povjerenje, moramo se osloniti jedni na druge i na sebe. Kada svaki pojedinac preuzme odgovornost, možemo se međusobno pomagati da bismo nastavili naprijed.