• Bosna i Hercegovina
  • Group

Boniteti.com

Boniteti.com je zbirka neizostavnih on-line poslovnih informacija koje su potrebne za donošenje svakodnevnih poslovnih odluka. Najopširnija baza omogućuje Vam uvid u poslovanje za više od 130.000 subjekata koji posluju u Federaciji Bosnei Hercegovine, u Republici Srpskoj i u Brčko Distriktu, među kojima je više od 30.000 aktivnih pravnih subjekata i više od 100.000 preduzetnika i to sve na jednom mjestu.

Provjerite uspješnost preduzeća 


Bonitetna ocjena predstavlja ocjenu likvidnosti i uspješnosti preduzeća. Uvidom u bonitetnu ocjenu brzo ćete i lako prepoznati potencijalne poslovne prilike, ali i opasnosti u poslovanju.

Istražite regiju


Na raspolaganju su Vam međunarodni bonitetni izvještaji za 24 europske zemlje. Provjerite i pronađite partnere u BiH ili regiji.

Dnevno pratite partnere


Odaberite poslovne subjekte koje želite da pratimo za Vas. Uz uslugu Informator, o svim važnim promjenama za preduzeća iz Vašeg portfolija bit ćete obaviješteni putem e-maila. Kontrola i dostava promijenjenih informacija obavlja se svakodnevno.


MOBILNI BONITETI                                                                                                                                

Boniteti prilagođeni pregledu na mobilnom uređaju za brzi i jednostavan pristup svim važnim poslovnim informacijama o subjektima s mogućnosti pretraživanja po lokaciji.               

Adresa:  m.boniteti.com

Ako su vam potrebne dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate putem e-maila nainfo.ba@bisnode.com